OIRA, Prevenció a l'escenari

Organizador: 
Comitè Europeu de Diàleg Social, en el qual estan representats Pearle (FAETEDA), FIA (Conarte), FIM (ampos) i UNIMEI en col•laboració amb OSHA. APDCV i AADPV
Lugar: 
Institut valencià de Cultura. Plaça de Viriat s/n València
Fechas: 
11 de Desembre de 9:00 a 15:00

OIRA és una eina pràctica per a la promoció de la prevenció de riscos en el sector de les arts escèniques. Us proposem un seminari pràctic per aprendre a fer servir aquesta eina: un dia de formació i un fòrum en línia on plantejar consultes després de la realització del seminari.

OIRA, Prevenció a l’escenari  part del treball realitzat pel Comitè Europeu de Diàleg Social, en el qual estan representats Pearle (FAETEDA), FIA (ConARTE), FIM (AMPOS) i UNIMEI en col·laboració amb OSHA.
OIRA, Prevenció a l’escenari  és un projecte formatiu de Conarte amb la col·laboració de Dansa-T, Red de Treballadors de la Dansa, AAPV i APDCV.

Preu: Hem aconseguit reduir el cost de la matrícula per als assistents fins als 30,00 € per a les reserves anticipades, abans del 10 desembre, i 40,00 € per a les d’última hora. Realitza l’ingrés a la CCC de Conarte ES34 0049 3817 4324 1403 3601; indicant OIRA-VALENCIA amb el teu nom i cognoms.

Inscripcions clica ací.

La inscripció queda confirmada a la recepció del comprovant de l’ingrés o transferència a l’adreça: oira.conarte@gmail.com

OIRA, Prevenció a l’escenari és un projecte formatiu per a la promoció de la prevenció de riscos en el nostre sector

La implantació de la prevenció de riscos en el nostre sector és conseqüència de la col·laboració entre empresaris i treballadors amb la vista posada en la millora de la productivitat, salut i seguretat en el centre de treball.

Sigues intèrpret, tècnic, productor, gerent  de companyia o sala ….; estem convençuts que això t’interessa. T’esperem.

OIRA , Prevención al escenario a Valencia no hagués estat possible sense el treball la dedicació i el compromís de Matina Magkou, Belén Paredes, Santiago Ribelles.
OIRA, Prevenció a l’escenari  és un projecte de Conarte, que ha estat possible gràcies al suport de l'INAEM I l'Institut Valencià de Cultura

El contenido que se ofrece en esta web requiere una constante labor de actualización que, en ocasiones, no es posible ofrecer. Si quieres conocer más sobre alguno de los temas que aparecen, ponte en contacto con la APDCV

Aviso legal

  • Logotipo del Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música - Ministero de Cultura
  • Logotipo de CulturArts
  • Logotipo del Ayuntamiento de Valencia
  • Logotipo de SGAE
  • Logotipo de AISGE - Artistas Intérpretes Sociedad de Gestión
  • Logotipo ConArte
  • Logotipo Danza-T